Viral Gündem

Gündemin en çok arananları, tıklananları ve konuşulanları.

__________________________________________________________________





Daha büyük ve daha hızlı dünyanın en popüler android telefonu. Görünüş olarak Galaxy S III ve Galaxy Note 8 arasında bir yerde olan bu telefonun başlıca teknik özellikleri şöyle.




Süper Amoled

5-inch full HD Super AMOLED; 1920x1080 ekran; 441 pixels/inch özelliği ile HTC One ile aynı iPhone 5'den daha yüksek çözünürlüğe sahip.
8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemci, 7.7 milimetre incelik ve 143 gram ağırlığında.
Pilinin ne kadar gideceği konusunda henüz bir bilgi yok ama diğer rakiplerine göre daha uzun süre kullanılabileceği söz konusu.



Vazgeçilemeyen Hareket

Ekranın daha büyük olması görüntü açısından hoş olsa da aynı zamanda tek elle kullanım zorluklarını yanında getirdiği kesin. Fakat Samsung yazılım mühendisleri buna da bir el atmış olacak ki yeni Samsung Galaxy S4 bizi bu dokunmatik ekranın zevkinden az da olsa mahrum bırakarak titretilerek, sallanarak kullanım hareketleri sunuyor.



13 000 000 Piksel

Galaxy S3'de 8-megapixel kamera vardı Galaxy S4'de ise bu değer 13-megapixele çıkmış. Az ışıkta daha keskin ve iyi sonuçlar verdiği söyleniyor.

2 megapixellik ön kamerasını kullanarak fotoğraflar ve videoları birleştirme olanağı sunan dual shot ve kayıt modu  gibi yeni arabirimi ile bir kaç özellik daha getiriyor.



Yenilik Diye Ben Buna derim

Fotoğraf çektikten sonra incelemek için ekrana o meşhur hareketi yapmanıza gerek yok. Samsung'un yeni özelliği Air Wave ile telefonun önünde bulunan sensör ile elinizi dokunmadan telefonun üzerinde gezdirerek fotoğraflarınıza bakabilir, tarayıcıda gezinebilir gelen aramaları kabul edebilirsiniz.

Eğer Air Wave sizin olayınız değilse telefona eğim vererek de bir çok özelliği kullanabilirsiniz. Telefonun önündeki kamerada kullanılan sensör sizin telefona bakışınızı hatırlayarak eye-tracking yazılımını kullanabilirsiniz.



Samsung Galaxy 4S duyurulan haberlere göre 2013'ün 2. çeyreğinde satışa sunulacak. Fiyatının ne kadar olacağı ise bilinmiyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © 2013 ViralGündem - Designed by CagatayZ -